Article detail bg

Keukentruc

Borrelhappen voor elke gelegenheid

unox
unox
unox

Stiekem gebeurt het vaak dat er een lekker snackje op tafel komt: een verjaardag, borreltje, vooraf aan een diner of wanneer je een voetbalwedstrijd gaat kijken met je vrienden. Soms wil je net een beetje iets specialers voorschotelen dan weer een bakje chips. Daarom hebben wij voor jou deze lijst samengesteld. Zo zet je in een handomdraai heerlijke happen op tafel voor een gezellige avond.

Bierbommetjes met 5 dipsauzen

Het bierbommetje mag natuurlijk niet ontbreken wanneer er snacks op tafel komen. Door deze zelfgemaakte dipsauzen geef je je eigen draai aan deze borrelhap. En deze dips zijn natuurlijk ook heel lekker bij stokbrood of andere borrelhappen, dus kijk vooral welke combinaties je zelf het lekkerst vindt!

  • Frisse avocadodip
  • Piccalillydip
  • Paprikadip
  • Bosuidip
  • Sinaasappel-chilidip
  • Gehaktballetjes met verschillende sauzen

    Een lekker gehaktballetje doet het natuurlijk altijd goed bij de borrel, maar ook daarin kan je variëren. Zo hebben wij gehaktballetjes in satésaus, tomatensaus, currysaus en in een Italiaanse saus. Deze balletjes zijn ideaal om in huis te hebben voor een spontane borrel, of als je ineens zin hebt in iets lekker warms. Daarnaast houden we ook graag rekening met onze vegetarische vrienden, dus hebben we samen met De Vegetarische Slager ook Gehacktballetjes in satésaus ontwikkeld. Deze voldoen aan alle internationale standaarden voor vegetarische gerechten, dus kan je met een gerust hart genieten van deze heerlijke borrelsnack!

ideaal om in huis te hebben voor een spontane borrel, of als je ineens zin hebt in iets lekkers

Partyknaks

Geen verjaardag is compleet zonder de partyknaks van Unox! Ze zijn klein, dus ook voor kinderen heel erg geschikt om lekker van te snoepen. Naast de welbekende ‘normale’ knaks van varkensvlees, kan je ook de kipknaks op tafel zetten of de nieuwe pittige partyknaks. Probeer ze ook eens met de zelfgemaakte dipsauzen en kijk welke combinaties je het lekkerst vindt!

Toastjes met paté

Of je nu een lekker knapperig stokbrood gebruikt of melba-toast, met een smeuïge paté heb je altijd een fijn hapje! Pak een mooie schaal en bestrijk de ene helft vol met toastjes met de Crème Paté en de andere helft met onze heerlijke Boerenpaté. Dankzij de lekkere Unox kruiden krijgt de Boerenpaté een fijne smaak en zal men snel nog een tweede pakken!

Met de lekkere producten van Unox (en een beetje van je eigen toevoeging) zet je gemakkelijk een paar leuke snacks of tafel wanneer je een borreltje organiseert of wanneer er mensen langskomen voor een feestje. Maak jij zelf nog andere borrelhapjes voor een verjaardag? Laat het ons weten!

h-line

meer leesvoer:

5 leuke traktaties voor op school of bij een kinderfeestje

Een hamburger, maar dan anders. Probeer de Noodle Burger!

h-line

Deel dit leesvoer