Article detail bg

Inspiratie

Lekker en makkelijk op de camping met Unox producten

unox
unox
unox

De caravan staat stevig, de voortent zit eraan en de tent voor de kinderen is opgezet. Tijd om je stoeltje uit te klappen, iets lekker in te schenken en een snackje erbij te pakken. Gelukkig kon je al een aantal dingen meenemen vanuit Nederland, zodat je snel klaar bent. Maar misschien vind je het juist wel lekker om een beetje te kokkerellen, dus hebben we nog twee leuke en makkelijke recepten voor je klaargezet. Veel plezier en fijne vakantie!

Altijd mee op de camping

Veel producten van Unox zijn heel gemakkelijk mee te nemen en zeker op de camping onmisbaar! Denk hierbij aan Smac die je heel gemakkelijk in een eenpansgerecht kan verwerken. Wanneer je meerdere kookpitjes hebt, kan je de Smac ook in kleine blokjes snijden en in een koekenpan krokant bakken. Lekker als snackje of bij een gerecht.

Daarnaast zijn onze Knaks, Kip Knaks en Party Knaks ook heerlijk als snackje. Je kan ervoor kiezen om ze met een dipsausje te eten, maar zo uit het vuistje zijn ze ook erg lekker! Daarnaast hebben we ook veel soepen in zak en blik die je alleen maar hoeft op te warmen. Zo zet je makkelijk en snel een lekkere en vertrouwde maaltijd op de campingtafel!

Veel producten van Unox zijn onmisbaar op de camping

Lekkere campingwraps

Vind je het ook heerlijk om door een grote supermarkt te lopen zoals ze die alleen in landen aan de Middellandse Zee hebben? Dan is het ook heerlijk op zoek gaan naar ingrediënten voor bijvoorbeeld wraps! Je neemt zelf een blik Frankfurters en een zakje wraps mee vanuit Nederland, maar voor de verse ingrediënten stap je een supermarkt binnen of je slaat in op een leuk marktje. Met dit gerecht zet je een lekkere frisse lunch of tafel die dankzij de salsa een lekkere vakantiesmaak krijgt. Smullen voor iedereen!

Worstenbroodjes bij het kampvuur

Voor kinderen is niets leuker dan zelf aan de slag gaan met een worstje en deeg en deze bruin laten worden boven een vuurtje. Lachen als er eentje af valt of te verbrand is! Maar vooral willen ze dat ze perfect gegaard worden, want dan zijn ze het lekkerst! Ook bij dit recept kan je de Pittige Knaks en ketchup al uit Nederland meenemen en hoef je alleen nog maar flammkuchendeeg ter plekke te kopen. Het lekkerst is om er ook een frisse salade bij te maken. Kijk welke lekkere ingrediënten je tegenkomt en maak er een feestje van!

h-line

meer leesvoer:

Zet in deze 5 stappen een heerlijke stamppot op tafel!

h-line

Deel dit leesvoer