Heerlijke oer-Hollandse producten van Unox!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
  1. Home
  2. Unox Nieuwjaarsduik

Deel je duik!

Laat heel Nederland meegenieten van jouw hilarische, ontroerende of heldhaftige foto’s van de Unox Nieuwjaarsduik. Plaats nu je gave duikfoto op facebook of #nieuwjaarsduik en laat zien dat jij een echte duikheld bent!

unox nieuwjaarsduik

Javascript is required to view this map.

Twitter

Unox Nieuwjaarsduik

Nieuwjaarsduik Scheveningen

 

Het is bijna zover. We kijken uit naar wederom een mooie frisse start van het nieuwe jaar.

 

De Nieuwjaarsduik is een ware Hollandse traditie. In Scheveningen gaan jaarlijks zo’n 10.000 Nederlanders het water in om het nieuwe jaar goed te beginnen. En ook in de rest van het land wordt inmiddels volop gedoken: in totaal zijn er 45.000 Nieuwjaarsduikers. Jij kunt daar bij horen!

 

Iedereen die deelneemt aan de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen ontvangt een Unox-muts, een herinneringsvaantje en het ‘Terugblik’: een speciale editie van de Unox erwtensoep in blik. Meeduiken kost slechts €3, waarvan €1 naar het goede doel gaat. Dit jaar is dat de Stichting Jarige Job. Traditiegetrouw start de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen om 12.00 uur. Vanaf 10.30 uur kun je je op het strand inschrijven, eerder is dit niet mogelijk. Wees er op tijd bij, er mogen maximaal 10.000 mensen meeduiken en je hebt tijd nodig om je om te kleden.

 

Meer nieuws

Geschiedenis van de Nieuwjaarsduik

De geboorte van de Nieuwjaarsduik  ...>