Heerlijke oer-Hollandse producten van Unox!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
  1. Home
  2. Unox, soepmakers sinds 1957

Unox, soepmakers sinds 1957

Ingezonden op 08/06/11
Unox, soepmakers sinds 1957

Als je 20 verschillende soepen maakt, ben je altijd en overal op zoek naar inspiratie.Wij houden van onze Nederlandse soepen, dus maken we graag erwten-, champignon- of boerengroentesoep. Heerlijk! Maar we kijken ook wel eens over de grens om te zien hoe ze in andere landen soep maken. Zo zijn onze Italiaanse tomatensoep en Indiase kip tikka inmiddels ook echte Unox-soepen geworden. En omdat een soep ook een hele gezonde maaltijd kan zijn zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk verse groenten in zitten. Puur natuur, lekker en heel voedzaam.

"In onze soepen zitten zoveel mogelijk verse groenten"