Appeltosti met komijnekaas

Deze verrassende tosti met appel en komijnekaas smaakt heerlijk bij de soep maar ook als lunch of tussendoortje is deze tosti niet te versmaden. Zelf een tosti maken is zo eenvoudig met dit recept lukt het altijd!

Bereidingstijd

5 min

Aantal personen

4

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 appel
  • 2 el vloeibare margarine
  • 4 plakken komijnekaas
  • 8 sneetjes gesneden donker volkorenbrood
  • extra nodig: tosti-ijzer of broodrooster met tostimogelijkheid

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Schil de appel, snijd het klokhuis eruit en snijd het partje in dunne partjes.

  2. Verhit de margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de appel aan beide kanten bruin.

  3. Verdeel de appel en de kaas over 4 sneetjes brood. Dek af met het andere sneetjes brood en druk goed aan.

  4. Bak de tosti’s in een tosti-ijzer, broodrooster of in een koekenpan lichtbruin.

  5. Deze appeltosti met komijnenkaas smaakt lekker onder andere lekker bij erwtensoep, romige mosterdsoep, pompoensoep, kip kerriesoep of de Proeverij Vergetengroentesoep.