
Ingrediënten
- 1 blik Unox Pittige Knaks à 400 g
- 260 g koelvers flammkuchendeeg (rol) of hartige diepvries taartdeeg
- 1 tube ketchup à 160 g
- extra nodig: 24 lange takken met een dunne scherpe punt of barbecuespiesen
Bereidingswijze
-
Dep de Unox Pittige Knaks droog met keukenpapier.
-
Snijd het deeg in 12 gelijke stukjes en rol ze uit tot rechthoekige lapjes net zo lang als de knakworstjes en druk ze iets uit.
-
Bestrijk elk plakje deeg dun met ketchup en rol in elk lapje deeg een worstje. Druk het naadje goed aan. Leg ze tot gebruik op een bord en dek ze af met huishoudfolie.
-
Prik elk worstenbroodje aan twee takken of barbecuespiesen en rooster ze boven de vuurkorf, kampvuur of barbecue (zie tip) lichtbruin.
-
Serveer de BBQ worstenbroodjes met extra ketchup. Lekker met een gemengde salade van jonge bladsla, tomaat en komkommer.
Recepten
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
-
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan