BBQ Worstenbroodjes

Voor deze lekkere worstenbroodjes worden Unox pittige Knaks in flammkuchendeeg gerold en boven de vuurkorf, het kampvuur of barbecue geroosterd. Worstenbroodjes maken en ze boven een vuurtje of op de barbecue roosteren dat is het ultieme buiteneetfeest!

Bereidingstijd

10 min

Aantal personen

4

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 blik Unox Pittige Knaks à 400 g
  • 260 g koelvers flammkuchendeeg (rol) of hartige diepvries taartdeeg
  • 1 tube ketchup à 160 g
  • extra nodig: 24 lange takken met een dunne scherpe punt of barbecuespiesen

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Dep de Unox Pittige Knaks droog met keukenpapier.

  2. Snijd het deeg in 12 gelijke stukjes en rol ze uit tot rechthoekige lapjes net zo lang als de knakworstjes en druk ze iets uit.

  3. Bestrijk elk plakje deeg dun met ketchup en rol in elk lapje deeg een worstje. Druk het naadje goed aan. Leg ze tot gebruik op een bord en dek ze af met huishoudfolie.

  4. Prik elk worstenbroodje aan twee takken of barbecuespiesen en rooster ze boven de vuurkorf, kampvuur of barbecue (zie tip) lichtbruin.

  5. Serveer de BBQ worstenbroodjes met extra ketchup. Lekker met een gemengde salade van jonge bladsla, tomaat en komkommer.