
Ingrediënten
- 1 blik Unox Pittige Knaks à 400 g
- 260 g koelvers flammkuchendeeg (rol) of hartige diepvries taartdeeg
- 1 tube ketchup à 160 g
- extra nodig: 24 lange takken met een dunne scherpe punt of barbecuespiesen
Bereidingswijze
-
Dep de Unox Pittige Knaks droog met keukenpapier.
-
Snijd het deeg in 12 gelijke stukjes en rol ze uit tot rechthoekige lapjes net zo lang als de knakworstjes en druk ze iets uit.
-
Bestrijk elk plakje deeg dun met ketchup en rol in elk lapje deeg een worstje. Druk het naadje goed aan. Leg ze tot gebruik op een bord en dek ze af met huishoudfolie.
-
Prik elk worstenbroodje aan twee takken of barbecuespiesen en rooster ze boven de vuurkorf, kampvuur of barbecue (zie tip) lichtbruin.
-
Serveer de BBQ worstenbroodjes met extra ketchup. Lekker met een gemengde salade van jonge bladsla, tomaat en komkommer.
Unox Recepten
OOk Lekker
-
Andijviestamppot met chipolataworstjes
Andijviestamppot met chipolataworstjes
Andijviestamppot met chipolataworstjes
-
De Klassieke Hutspot
De Klassieke Hutspot
De Klassieke Hutspot
-
Pittige hutspot met nasikruiden
Pittige hutspot met nasikruiden
Pittige hutspot met nasikruiden
-
Boerenkool ovenschotel met Knaks
Boerenkool ovenschotel met Knaks
Boerenkool ovenschotel met Knaks