Ingrediënten
- 1 kg kruimige aardappelen, geschild en in stukken
- 1 groentenbouillontablet à 10 g
- 600 g panklare snijbonen
- 1 pot witte bonen à 360 g afgespoeld en uitgelekt
- 1 Unox Runder Rookworst à 275 g
- 3 el fijngeknipte bieslook
- 4 volle el barbecuesaus
- Extra nodig; aardappelstamper
Bereidingswijze
-
Kook de aardappelen in water met de bouillontablet in ± 20 minuten gaar. Kook de snijbonen in ± 7 minuten in een laagje water gaar. Verwarm de Runder rookworst 15 minuten in heet water.
-
Giet de aardappelen af en vang het kookwater op. Giet de snijbonen af en schep de witte bonen erdoor. Leg de deksel op de pan. Stamp de aardappelen fijn en schep de snijbonen met de witte bonen door de gestampte aardappelen. Voeg zoveel van het kookwater toe zodat een smeuïge stamppot ontstaan. Leg de Runder rookworst erop en bestrooi met het bieslook. Serveer met de barbecuesaus.
Unox Recepten
OOk Lekker
-
De Klassieke Hutspot
De Klassieke Hutspot
De Klassieke Hutspot
-
Pittige hutspot met nasikruiden
Pittige hutspot met nasikruiden
Pittige hutspot met nasikruiden
-
Boerenkool ovenschotel met Knaks
Boerenkool ovenschotel met Knaks
Boerenkool ovenschotel met Knaks
-
Macaroni met verse groenten en Smac
Macaroni met verse groenten en Smac
Macaroni met verse groenten en Smac