
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook, gepeld
- 75 g verse roomkaas
- 50 ml magere kwark
- ½ bosuitje, fijngesneden
- 1 zak Unox Bierworstjes à 150 g
Bereidingswijze
-
Pel de knoflook.
-
Pers de knoflook boven de roomkaas uit en roer de kaas met de kwark los.
-
Houd 2 tl van de bosui apart en roer de rest door de dip. Breng de dip op smaak met versgemalen peper.
-
Doe de dip over in een schaaltje en garneer met de rest van de bosui. Serveer de bosuidip met de Unox Bierbommetjes.

Upload jouw kassabon en maak kans op 2 kaarten voor een schaatsclinic met Team Jumbo Visma.
SPEEL NU
RECEPTEN
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
-
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes