Bosuidip

Maak deze lekkere bosuidip en serveer hem met Unox Bierbommetjes Lekker Pittig. Zo zet je in een handomdraai een verrukkelijk dipsaus met knoflook, verse roomkaas en bosui op tafel!

Aantal personen

4

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 teentje knoflook, gepeld
  • 75 g verse roomkaas
  • 50 ml magere kwark
  • ½ bosuitje, fijngesneden
  • 1 zak Unox Bierworstjes à 150 g

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Pel de knoflook.

  2. Pers de knoflook boven de roomkaas uit en roer de kaas met de kwark los.

  3. Houd 2 tl van de bosui apart en roer de rest door de dip. Breng de dip op smaak met versgemalen peper.

  4. Doe de dip over in een schaaltje en garneer met de rest van de bosui. Serveer de bosuidip met de Unox Bierbommetjes.