
Ingrediënten
- 3 el vloeibare margarine
- 1 rode paprika, in kleine stukjes gesneden
- 2 (witte) uien, in ringen
- 350 g zuurkool
- 10 Unox Frankfurters, blik à 550 g
- 10 witte pistolets (afbak) of hotdogbroodjes
- 10 el curryketchup
- 5 el scherpe mosterd
- 2 el fijngeknipte bieslook
Bereidingswijze
-
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
-
Verhit de helft van de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de paprika al omscheppend 3 min. Schep ze uit de pan.
-
Verhit de rest van de margarine in dezelfde koekenpan en fruit de uienringen al omscheppend in ± 3 min. glazig. Voeg de zuurkool toe en bak alles nog 10 min. al omscheppend.
-
Verwarm intussen de Unox frankfurters volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Bak de broodjes in 8-10 min. in de voorverwarmde oven af. Neem ze uit de oven en snijd ze open.
-
Verdeel de zuurkool en de frankfurters erover. Verdeel er de curryketchup, de mosterd en de gebakken paprika over. Garneer met het bieslook.
Recepten
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
-
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
-
Wortelstamppot met rookworst
Wortelstamppot met rookworst
Wortelstamppot met rookworst