
Ingrediënten
- 1 kleine courgette, in plakken van 1 cm dik
- 3 el olijfolie
- 8 Unox Hot Dogs, blik à 550 g
- 1 klein Turks brood
- 2 geroosterde rode paprika's in pot, in repen
- 150 g hummus
- 2 el fijngesneden koriander
Bereidingswijze
-
Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand.
-
Leg de plakken courgette op de met aluminiumfolie beklede bakplaat en bestrijk ze met de helft van de olie. Keer ze en bestrijk ook de andere kan met olie.
-
Bestrooi met versgemalen peper en eventueel zout naar smaak. Rooster de courgette 5 min. onder de hete grill. Keer de plakken en rooster ook de andere kant 5 min. onder de hete grill. Neem ze uit de oven.
-
Verwarm de hotdogs volgens de bereidingswijze op de verpakking. Maak het Turkse brood vochtig en leg het 3 min. onder de hete grill. Snijd het brood in 8 punten en snijd de punten open.
-
Bestrijk de onderzijde van de broodjes met de hummus. Verdeel er de courgette, de gehalveerde hotdogs, de paprika en de koriander over. Dek af met de bovenkant van het brood en eet direct.
Recepten
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
-
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan