
Ingrediënten
- 4 voorgebakken witte pistolets (of bruine of meergranen)
- 1 Unox Vegetarische Rookworst
- 2 uien
- 3 el olijfolie
- 150 g zuurkool
- 2 el grove mosterd
- 2 el tomatenketchup en/of piccalilly
- 2 el zilveruitjes
- 2 el mini zoetzure augurken
- 2 sprieten bieslook
Bereidingswijze
-
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd de uien in ringen.
-
Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem hem uit de verpakking, laat de worst even rusten en snijd hem in plakjes.
-
Verhit intussen 1½ el van de olie in een koekenpan en bak de uiringen op een halfhoog vuur al omscheppend lichtbruin en glazig. Schep ze uit de pan. Voeg de rest van de olie toe en bak de zuurkool al omscheppend 5 min. mee.
-
Snijd de broodjes open. Verdeel de zuurkool, de rookworst, de mosterd, de uien en de ketchup en/of piccalilly erover. Garneer de broodjes met de augurkjes, zilveruitjes en de bieslook.
Unox Recepten
OOk Lekker
-
Andijviestamppot met chipolataworstjes
Andijviestamppot met chipolataworstjes
Andijviestamppot met chipolataworstjes
-
De Klassieke Hutspot
De Klassieke Hutspot
De Klassieke Hutspot
-
Pittige hutspot met nasikruiden
Pittige hutspot met nasikruiden
Pittige hutspot met nasikruiden
-
Boerenkool ovenschotel met Knaks
Boerenkool ovenschotel met Knaks
Boerenkool ovenschotel met Knaks