
Ingrediënten
- 1 Unox knakworstje
- 1/3 courgette
- 1 ei
- 2 el crème fraîche
- 100 g fijngeraspte belegen kaas
- 1 tl gedroogde oregano
- 3 plakjes hartige diepvries taartdeeg, (ontdooid)
- extra nodig: ingevette mini-muffinvorm met 12 holletjes
Bereidingswijze
-
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
-
Snijd het knakworstje in de lengte in vieren en snijd de repen in kleine stukjes.
-
Roer de courgette met de worst, het ei, de crème fraîche, de kaas, de oregano en peper en eventueel zout naar smaak door elkaar.
-
Snijd de plakjes deeg in vieren. Druk de kleine plakjes deeg in de holletjes en schep in elk holletje een lepeltje van het courgettemengsel.
-
Bak de courgettetaartjes in de voorverwarmde oven in ± 15 min. lichtbruin en gaar. Eet ze warm of lauwwarm.
-
Lekker onder andere bij broccolisoep, tomatensoep, pompoensoep, groentesoep, kerriesoep, linzensoep en kippensoep.
Recepten
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
-
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
-
Wortelstamppot met rookworst
Wortelstamppot met rookworst
Wortelstamppot met rookworst