
Ingrediënten
- 1½ el vloeibare margarine
- 3 uien, in dunne ringen
- 1 blik Unox Hot Dogs à 8 stuks
- 8 witte pistolets (afbak) of hotdogbroodjes
- 8 el tomatenketchup
- 8 el grove mosterd
- 75 g zoetzure augurkjes, in stukjes
- 60 g zoetzure zilveruitjes, gehalveerd
Bereidingswijze
-
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
-
Verhit de vloeibare margarine in een ruime koekenpan en fruit de uienringen, op een halfhoog vuur in ± 5 min. lichtbruin en glazig.
-
Verwarm de hotdogs volgens de bereidingswijze op het blik. Bak de broodjes in 8-10 min. in de voorverwarmde oven af.
-
Neem de broodjes uit de oven, snijd ze open en verdeel de uienringen en de uitgelekte hotdogs erover.
-
Verdeel de tomatenketchup, de mosterd, de augurkjes en zilveruitjes erover. Serveer direct.

Upload jouw kassabon en maak kans op 2 kaarten voor een schaatsclinic met Team Jumbo Visma.
SPEEL NU
RECEPTEN
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
-
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes