Hollandse hotdog

Met deze Hollandse hotdog zet je een heerlijk hot dog broodje op tafel. Een broodje met Unox hotdog, gebakken uien, tomatenketchup, grove mosterd, augurkjes en zilveruitjes is dit de ultieme hotdog!

Bereidingstijd

10 min

Aantal personen

8

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1½ el vloeibare margarine
  • 3 uien, in dunne ringen
  • 1 blik Unox Hot Dogs à 8 stuks
  • 8 witte pistolets (afbak) of hotdogbroodjes
  • 8 el tomatenketchup
  • 8 el grove mosterd
  • 75 g zoetzure augurkjes, in stukjes
  • 60 g zoetzure zilveruitjes, gehalveerd

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C.

  2. Verhit de vloeibare margarine in een ruime koekenpan en fruit de uienringen, op een halfhoog vuur in ± 5 min. lichtbruin en glazig.

  3. Verwarm de hotdogs volgens de bereidingswijze op het blik. Bak de broodjes in 8-10 min. in de voorverwarmde oven af.

  4. Neem de broodjes uit de oven, snijd ze open en verdeel de uienringen en de uitgelekte hotdogs erover.

  5. Verdeel de tomatenketchup, de mosterd, de augurkjes en zilveruitjes erover. Serveer direct.