
Ingrediënten
- 1 winterwortel à 225 g
- 1 stengel bleekselderij
- 300 g vastkokende aardappelen
- 1 Unox Vegetarsiche Rookworst à 250 g
- 2 el olijfolie
- 1 Knorr Groentebouillon tabletten
- 1 laurierblad
- 1 zak Unox Rijk Gevulde Linzensoep à 570 ml
Bereidingswijze
-
Schil de wortel en maak de bleekselderij schoon. Hak beide groenten grof. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Snijd de rookworst in plakjes.
-
Verhit de olie en bak de gehakte groenten en de aardappelblokjes 5 minuten al omscheppend op een halfhoog vuur. Schenk 400 ml water erbij, voeg het laurierblad toe en verkruimel het bouillonblokje erboven. Breng alles aan de kook en kook de groenten in ± 10 minuten beetgaar.
-
Schep de linzensoep en de worst erdoor en verwarm de soep al roerende totdat de soep door en door warm is. Haal het laurierblad uit de soep, schep de soep in kommen en serveer met een stuk bruin stokbrood.
Recepten
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Klassieke andijviestamppot met vegetarische knaks
Klassieke andijviestamppot met vegetarische knaks
Klassieke andijviestamppot met vegetarische knaks
-
De Klassieke Hutspot
De Klassieke Hutspot
De Klassieke Hutspot
-
Pittige hutspot met nasikruiden
Pittige hutspot met nasikruiden
Pittige hutspot met nasikruiden
-
Boerenkool ovenschotel met Knaks
Boerenkool ovenschotel met Knaks
Boerenkool ovenschotel met Knaks