
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 400 g kerstomaatjes (verschillende soorten en kleuren)
- 2 tl gedroogde oregano
- 350 g (volkoren) macaroni
- 1 Knorr Zero Salt Bouillon Groente à 9 g
- 1 zak Unox vegetarische gehacktballetjes in tomatensaus à 400 g
- 400 g doperwtjes (diepvries)
- 50 g vegetarische parmesaanse kaas, geraspt
Bereidingswijze
-
Pel en snipper de ui en de knoflook. Was de tomaatjes en snijd ze in vieren.
-
Kook de pasta in ruim water met het bouillonblokje volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook al omscheppend 5 minuten. Voeg de vegetarische gehacktballetjes en de oregano toe en warm ze kort mee.
-
Voeg de doperwtjes toe en verwarm alles op een laag vuur totdat de doperwtjes goed warm zijn maar nog wel mooi fris groen. Neem de pan van het vuur, schep de tomaatjes erdoor en leg de deksel op de pan.
-
Giet de pasta af en serveer met de saus. Bestrooi met Parmezaanse kaas.
Recepten
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
-
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
-
Wortelstamppot met rookworst
Wortelstamppot met rookworst
Wortelstamppot met rookworst