Ingrediënten
- 300 gram macaroni
- 1 blikje Unox Smac (250 gram)
- 1 zak Italiaanse roerbakgroenten à 600 g
- 400 g tomatenblokjes met basilicum in blik
- 2 tl gedroogde oregano
- versgemalen peper
Bereidingswijze
-
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de Unox Smac in dobbelsteentjes van 1cm bij 1cm. Verhit een hapjespan ( geen olie of margarine gebruiken) en bak hierin de Unox Smac blokjes bruin, voeg de groenten toe en bak deze enkele minuten mee.
-
Voeg de tomatenblokjes en de oregano toe, breng het geheel al roerende aan de kook en laat het 3-4 minuten zachtjes doorkoken. Proef en breng op smaak met versgemalen peper.
-
Voeg de gekookte macaroni aan de saus toe en meng het geheel goed. Serveer de macaroni met verse groenten en Smac direct. Eet smakelijk!