Noodleburger met shiitake en limoensaus

Een noodleburger maken? Met dit noodleburger recept en Unox Good Noodles maak je zelf de allerlekkerste noodleburger met shiitake en paprika. Met een recept voor een frisse limoensaus om je noodleburger nog lekkerder te maken.

Bereidingstijd

10 min

Aantal personen

4

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 2 pakjes Good Noodles Groente à 70 g
  • 2 tl geraspte limoenschil
  • 3 el magere kwark
  • 1 el mayonaise
  • ½ el wokolie
  • 150 g shiitakes, in plakjes
  • 2 pakjes Unox Hamburgers à 160 g
  • 2 el sweet chili saus
  • 1 bosuitje, in schuine ringetjes
  • extra nodig: aluminiumfolie

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Wel de Unox Good Noodles volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat ze goed uitlekken. Roer intussen de limoenrasp en de kwark door de mayonaise.

  2. Verhit wokolie en bak de shiitakes ± 3 min. Breng ze op smaak met versgemalen peper. Schep ze uit de pan en houd ze warm.

  3. Roer het ei en de inhoud van de zakjes kruiden uit de Unox Good Noodles verpakkingen door de noodles en vorm 8 ‘burgers’ van de noodles.

  4. Verhit 1 zakje olie uit de Unox Good Noodles verpakking in een koekenpan en bak 4 noodleburgers aan beide kanten lichtbruin.

  5. Neem ze uit de pan en houd ze, losjes afgedekt met aluminiumfolie, warm. Verhit het andere zakje olie en bak de rest van de noodleburgers.

  6. Verhit gelijktijdig de koekenpan van de shiitakes en bak de hamburgers volgens de bereidingswijze op de verpakking in ± 3 min. bruin.

  7. Leg de hamburgers op 4 noodleburgers en verdeel de shiitakes, de limoensaus, de sweet chilisaus en de bosui erover. Dek af met de rest van de noodleburgers.