
Ingrediënten
- 2 pakjes Good Noodles Groente à 70 g
- 2 tl geraspte limoenschil
- 3 el magere kwark
- 1 el mayonaise
- ½ el wokolie
- 150 g shiitakes, in plakjes
- 2 pakjes Unox Hamburgers à 160 g
- 2 el sweet chili saus
- 1 bosuitje, in schuine ringetjes
- extra nodig: aluminiumfolie
Bereidingswijze
-
Wel de Unox Good Noodles volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat ze goed uitlekken. Roer intussen de limoenrasp en de kwark door de mayonaise.
-
Verhit wokolie en bak de shiitakes ± 3 min. Breng ze op smaak met versgemalen peper. Schep ze uit de pan en houd ze warm.
-
Roer het ei en de inhoud van de zakjes kruiden uit de Unox Good Noodles verpakkingen door de noodles en vorm 8 ‘burgers’ van de noodles.
-
Verhit 1 zakje olie uit de Unox Good Noodles verpakking in een koekenpan en bak 4 noodleburgers aan beide kanten lichtbruin.
-
Neem ze uit de pan en houd ze, losjes afgedekt met aluminiumfolie, warm. Verhit het andere zakje olie en bak de rest van de noodleburgers.
-
Verhit gelijktijdig de koekenpan van de shiitakes en bak de hamburgers volgens de bereidingswijze op de verpakking in ± 3 min. bruin.
-
Leg de hamburgers op 4 noodleburgers en verdeel de shiitakes, de limoensaus, de sweet chilisaus en de bosui erover. Dek af met de rest van de noodleburgers.
Recepten
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
-
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan