Paprikadip

Deze dipsaus met paprika staat in 10 minuten op tafel. Serveer deze lekkere paprikadip met Unox Bierbommetjes Lekker Pittig en je hebt snel een lekker borrelhapje klaar!

Aantal personen

4

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 geroosterde rode paprika in pot, in stukjes
  • 1 takje verse basilicum
  • 1 el crème fraîche
  • 1 zak Unox Bierworstjes à 150 g
  • extra nodig: staafmixer en hoge kom

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snijd de paprika in repen.

  2. Houd een paar stukjes paprika apart voor de garnering. Pureer de rest van de paprika met de staafmixer in de hoge kom. Schep de crème fraîche en versgemalen peper naar smaak erdoor.

  3. Snijd de blaadjes basilicum en de dunne steeltjes ragfijn. Schep ze door de dip.

  4. Doe de dip over in een schaaltje en garneer met de achtergehouden paprikastukjes. Serveer de paprikadip met de Unox Bierbommetjes.