
Ingrediënten
- 1 geroosterde rode paprika in pot, in stukjes
- 1 takje verse basilicum
- 1 el crème fraîche
- 1 zak Unox Bierworstjes à 150 g
- extra nodig: staafmixer en hoge kom
Bereidingswijze
-
Snijd de paprika in repen.
-
Houd een paar stukjes paprika apart voor de garnering. Pureer de rest van de paprika met de staafmixer in de hoge kom. Schep de crème fraîche en versgemalen peper naar smaak erdoor.
-
Snijd de blaadjes basilicum en de dunne steeltjes ragfijn. Schep ze door de dip.
-
Doe de dip over in een schaaltje en garneer met de achtergehouden paprikastukjes. Serveer de paprikadip met de Unox Bierbommetjes.
Recepten
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
-
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
-
Wortelstamppot met rookworst
Wortelstamppot met rookworst
Wortelstamppot met rookworst