
Ingrediënten
- 1 geroosterde rode paprika in pot, in stukjes
- 1 takje verse basilicum
- 1 el crème fraîche
- 1 zak Unox Bierworstjes à 150 g
- extra nodig: staafmixer en hoge kom
Bereidingswijze
-
Snijd de paprika in repen.
-
Houd een paar stukjes paprika apart voor de garnering. Pureer de rest van de paprika met de staafmixer in de hoge kom. Schep de crème fraîche en versgemalen peper naar smaak erdoor.
-
Snijd de blaadjes basilicum en de dunne steeltjes ragfijn. Schep ze door de dip.
-
Doe de dip over in een schaaltje en garneer met de achtergehouden paprikastukjes. Serveer de paprikadip met de Unox Bierbommetjes.

Upload jouw kassabon en maak kans op 2 kaarten voor een schaatsclinic met Team Jumbo Visma.
SPEEL NU
RECEPTEN
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
-
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes