Sinaasappel chilidip

Deze homemade dip gemaakt van sinaasappel en chilisaus heb je in 10 minuten gemaakt! Serveer de dip met Unox Bierbommetjes en je hebt in een handomdraai een heerlijk borrelhapje op tafel staan.

Aantal personen

4

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 biologische sinaasappel
  • 4 el mayonaise
  • 50 ml magere kwark
  • ¼ rode peper, gesnipperd + 1 klein pepertje voor de garnering
  • 1 zak Unox Bierworstjes à 150 g

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Boen de sinaasappel schoon onder stromend water.

  2. Snijd voor de garnering 1 puntje sinaasappel uit de vrucht en rasp de oranje schil dun van de rest van de sinaasappel.

  3. Klop de mayonaise met de kwark door elkaar. Voeg de rasp en gesnipperde rode peper naar smaak toe en roer goed door.

  4. Doe de dip over in een schaaltje en garneer met het partje sinaasappel en het kleine rode pepertje. Serveer de sinaasappel-chilidip met de Unox Bierbommetjes.