
Ingrediënten
- 350 g macaroni
- 250 g Unox Magere Smac (1 blik), in kleine blokjes
- 125 ml kookroom light
- 150 g geraspte belegen kaas
- 4 el fijngeknipte bieslook
- 125 ml light room
- extra nodig: ingevette ovenschaal
Bereidingswijze
-
Verwarm de oven voor tot 225 °C.
-
Kook de macaroni volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Bak intussen de Smacblokjes zonder extra bakvet in een koekenpan bruin en knapperig.
-
Schep de uitgebakken Smac, de light room en 100 g van de kaas door de afgegoten macaroni. Schep de bieslook en versgemalen peper naar smaak erdoor.
-
Doe de smac’aroni over in de ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas en laat de smac’aroni in ± 15 min. in de voorverwarmde oven gratinerenen een lichtbruin korstje krijgen.
-
Serveer de smac'aroni uit de oven met een gemengde salade (zie tip).
Unox Recepten
OOk Lekker
-
Andijviestamppot met chipolataworstjes
Andijviestamppot met chipolataworstjes
Andijviestamppot met chipolataworstjes
-
De Klassieke Hutspot
De Klassieke Hutspot
De Klassieke Hutspot
-
Pittige hutspot met nasikruiden
Pittige hutspot met nasikruiden
Pittige hutspot met nasikruiden
-
Boerenkool ovenschotel met Knaks
Boerenkool ovenschotel met Knaks
Boerenkool ovenschotel met Knaks