
Ingrediënten
- 3 el olijfolie
- 1 teentje knoflook, geplet
- 3 sneetjes oudbakken witbrood of bruinbrood, in blokjes
- 2 zakken Unox romige pompoensoep in zak
- ½ el fijngesneden verse platte peterselie
- extra nodig: keukenpapier
Bereidingswijze
-
Doe de olijfolie met een geplet teentje knoflook in een koekenpan. Laat zachtjes warm worden zodat de smaak van de knoflook in de olie kan trekken. Verwijder de knoflook.
-
Doe het brood in de olie en laat al omscheppend in een paar minuten goudbruin en krokant bakken. Laat de croutons uitlekken op keukenpapier.
-
Verwarm gelijktijdig de pompoensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verdeel de croutons en de peterselie erover en serveer direct.
Recepten
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
-
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan