
Ingrediënten
- 300 g tagliatelle
- 600 g broccoli
- 2 el pijnboompitten
- 1 blik Unox Kip ragout à 400 g
- 4 el kookroom of koffieroom
- 3 el fijngehakte peterselie
Bereidingswijze
-
Kook de tagliatelle in ruim kokend water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de broccoli intussen in kleine roosjes en kook ze de laatste 5 minuten met de tagliatelle mee. Giet ze af en laat ze uitlekken.
-
Zet in intussen een droge koekenpan op een matig vuur, rooster de pijnboompitten al omschuddend lichtbruin.
-
Verwarm de kipragout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg ½ kopje heet water toe en roer de room erdoor. Voeg de helft van de peterselie toe.
-
Verdeel de tagliatelle met broccoli over 3-4 borden, schep de ragout erop en bestrooi met de rest van de peterselie en de pijnboompitjes. Serveer direct. Eet smakelijk!

Upload jouw kassabon en maak kans op 2 kaarten voor een schaatsclinic met Team Jumbo Visma.
SPEEL NU
RECEPTEN
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
-
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes