Unox Vegetarische Erwtensoeptaart

Maak deze Unox Erwtensoeptaart van vegetarische erwtensoep, vegetarische rookworst, ui, prei en wortel.

Bereidingstijd

30 min

Aantal personen

8

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 8 plakken hartige diepvries taartdeeg
  • 1 Unox Vegetarische erwtensoep
  • 1 prei
  • 1 winterpeen
  • 1 rode ui
  • 75 g geraspte kaas
  • 2 el olie
  • snufje zout
  • snufje peper
  • 1 Unox Vegetarische Rookworst

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

  • Bekleed een taartvorm met het hartige taartdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem. Bak het deeg gedurende 8-10 minuten in de voorverwarmde oven.

  • Snijd de winterpeen in blokjes, de prei in ringen en snipper de rode ui.

  • Verhit twee eetlepels olie in een pan en fruit de winterpeen en prei tot ze zacht zijn. Voeg zout en peper naar smaak toe.

  • Meng het blik vegetarische erwtensoep met de 3 eieren in een kom.

  • Haal de taartbodem uit de oven en verdeel de winterpeen, prei en rode ui gelijkmatig over de bodem.

  • Giet het erwtensoep en eieren mengsel over de groenten in de taartvorm.

  • Halveer de vegetarische rookworst (dwars) en leg bovenop de vulling ter decoratie.

  • Bak de taart gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  • Haal de taart uit de oven en laat het een paar minuten rusten alvorens te serveren.

 
         

RECEPTEN