
Ingrediënten
- Unox vegetarisch stoofpotje met dadels en dubbel bier
- 2 pastinaken
- 5 aardperen
- 1 eetlepel olijfolie
- 200 gr gesneden rode kool
- 100 ml appelazijn
- 100 gr suiker
- 2 eetlepels zonnebloempitten
Bereidingswijze
-
Breng de suiker aan de kook met de appelazijn, en giet deze kokend over de rode kool. Laat dit 1 nacht staan in de koelkast.
-
Schil de pastinaken en de aardperen. Snijd deze in grove stukken en meng deze met een scheutje olijfolie, peper en zout. Rooster in een oven op 210 graden gaar en lichtbruin in ca. 30 minuten.
-
Verwarm het stoofpotje op laag vuur al roerend tot het heet is. Meng de geroosterde groenten door de vegetarische stoof, en serveer direct zodat de groenten nog een beetje krokant blijven.
-
Garneer af met de pompoenpitten, en serveer met de zoetzure rode kool.

Upload jouw kassabon en maak kans op 2 kaarten voor een schaatsclinic met Team Jumbo Visma.
SPEEL NU
RECEPTEN
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
-
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes