Wortelwraps met chipolata Kaas Lente-ui

Deze lekkere wortelwraps met chipolata Kaas Lente-ui bevatten minder vlees doordat de worstjes voor een deel gemaakt zijn van groenten.

Bereidingstijd

15 min

Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 2 rode puntpaprika's
  • 1 blik kidneybonen à 310 g
  • 0.25 krop ijsbergsla
  • 2.5 el vloeibare margarine
  • 1 schaal Chipolata’s Kaas Lente-ui à 200 g (4 stuks)
  • 4 Knorr Wortelwraps
  • 150 g guacamole (kant en klaar)
  • 2 el fijngesneden koriander

Bereidingswijze

  1. Pel en snijd de ui in dunne ringen. Snijd de paprika’s in dunne ringen en verwijder de zaadjes. Spoel de kidneybonen in een zeef af onder stromend water en laat ze uitlekken. Snijd de ijsbergsla fijn.

  2. Verhit de vloeibare margarine en fruit de ui met de paprika al omscheppend 3 minuten op een halfhoog vuur. Leg de chipolataworstjes ertussen en bak ze rondom bruin. Schep de chipolata’s uit de pan en voeg de kidneybonen toe en laat de bonen goed warm worden.

  3. Verwarm de wortelwraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de guacamole en verdeel de sla en het kidneybonenmengsel erover. Leg er een worstjes op en rol de wraps op. Snijd ze schuin middendoor. Lekker met een ijsbergsalade met sinaasappel (zie tip).