
Ingrediënten
- 1 avocado
- 1 el limoensap
- 1 blik Unox Frankfurters à 550 g, 10 stuks
- 4 tortillawraps ø 24 cm
- 8 el zure room
- 75 g rucola
- 150 g cherrytomaatjes, in vieren
- 150 g milde salsa (uit pot)
- 2 el fijngesneden koriander
- extra nodig: 8 bamboe sierprikkers
Bereidingswijze
-
Halveer de avocado, wip de pit eruit en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Schep het limoensap erdoor.
-
Verwarm de frankfurters volgens de bereidingswijze op het blik.
-
Verwarm de wraps om en om in een hete koekenpan. Giet de Unox frankfurters af en dep ze droog, snijd er 2 in de lengte middendoor.
-
Bestrijk de wraps met de zure room. Verdeel de rucola, de avocado, de frankfurters en de tomaatjes over de wraps en bestrooi met versgemalen peper naar smaak.
-
Verdeel er salsa naar smaak over. Bestrooi met de koriander en rol de wraps op. Snijd ze schuin middendoor, prik de stukken vast met een bamboe prikker en serveer direct.
Recepten
Meer Unox recepten - OOk Lekker
-
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
-
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
Pittige boerenkool met nasikruiden
-
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
Worstpiraatjes
-
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan
Zuurkoolschotel met banaan