Ingrediënten
- 1 avocado
- 1 el limoensap
- 1 blik Unox Frankfurters à 550 g, 10 stuks
- 4 tortillawraps ø 24 cm
- 8 el zure room
- 75 g rucola
- 150 g cherrytomaatjes, in vieren
- 150 g milde salsa (uit pot)
- 2 el fijngesneden koriander
- extra nodig: 8 bamboe sierprikkers
Bereidingswijze
-
Halveer de avocado, wip de pit eruit en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Schep het limoensap erdoor.
-
Verwarm de frankfurters volgens de bereidingswijze op het blik.
-
Verwarm de wraps om en om in een hete koekenpan. Giet de Unox frankfurters af en dep ze droog, snijd er 2 in de lengte middendoor.
-
Bestrijk de wraps met de zure room. Verdeel de rucola, de avocado, de frankfurters en de tomaatjes over de wraps en bestrooi met versgemalen peper naar smaak.
-
Verdeel er salsa naar smaak over. Bestrooi met de koriander en rol de wraps op. Snijd ze schuin middendoor, prik de stukken vast met een bamboe prikker en serveer direct.