
Ingrediënten
- 1 avocado
- 1 el limoensap
- 1 blik Unox Frankfurters à 550 g, 10 stuks
- 4 tortillawraps ø 24 cm
- 8 el zure room
- 75 g rucola
- 150 g cherrytomaatjes, in vieren
- 150 g milde salsa (uit pot)
- 2 el fijngesneden koriander
- extra nodig: 8 bamboe sierprikkers
Bereidingswijze
-
Halveer de avocado, wip de pit eruit en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Schep het limoensap erdoor.
-
Verwarm de frankfurters volgens de bereidingswijze op het blik.
-
Verwarm de wraps om en om in een hete koekenpan. Giet de Unox frankfurters af en dep ze droog, snijd er 2 in de lengte middendoor.
-
Bestrijk de wraps met de zure room. Verdeel de rucola, de avocado, de frankfurters en de tomaatjes over de wraps en bestrooi met versgemalen peper naar smaak.
-
Verdeel er salsa naar smaak over. Bestrooi met de koriander en rol de wraps op. Snijd ze schuin middendoor, prik de stukken vast met een bamboe prikker en serveer direct.
Unox Recepten
OOk Lekker
-
Andijviestamppot met chipolataworstjes
Andijviestamppot met chipolataworstjes
Andijviestamppot met chipolataworstjes
-
De Klassieke Hutspot
De Klassieke Hutspot
De Klassieke Hutspot
-
Pittige hutspot met nasikruiden
Pittige hutspot met nasikruiden
Pittige hutspot met nasikruiden
-
Boerenkool ovenschotel met Knaks
Boerenkool ovenschotel met Knaks
Boerenkool ovenschotel met Knaks