Wrap met Frankfurter

Met deze wraps met frankfurters zet je een verrassend lunchgerecht op tafel. Wraps met Unox Frankfurter en een frisse vulling van avocado, tomaatjes en rucola dat wordt beslist een lekkere campinglunch. Of neem deze wraps met frankfurters goed verpakt mee in de picknicktas of naar het strand.

Bereidingstijd

5 min

Aantal personen

4

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 avocado
  • 1 el limoensap
  • 1 blik Unox Frankfurters à 550 g, 10 stuks
  • 4 tortillawraps ø 24 cm
  • 8 el zure room
  • 75 g rucola
  • 150 g cherrytomaatjes, in vieren
  • 150 g milde salsa (uit pot)
  • 2 el fijngesneden koriander
  • extra nodig: 8 bamboe sierprikkers

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Halveer de avocado, wip de pit eruit en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Schep het limoensap erdoor.

  2. Verwarm de frankfurters volgens de bereidingswijze op het blik.

  3. Verwarm de wraps om en om in een hete koekenpan. Giet de Unox frankfurters af en dep ze droog, snijd er 2 in de lengte middendoor.

  4. Bestrijk de wraps met de zure room. Verdeel de rucola, de avocado, de frankfurters en de tomaatjes over de wraps en bestrooi met versgemalen peper naar smaak.

  5. Verdeel er salsa naar smaak over. Bestrooi met de koriander en rol de wraps op. Snijd ze schuin middendoor, prik de stukken vast met een bamboe prikker en serveer direct.