winter efteling

NIEUWE DATUM UNOX-DAG IN DE WINTER EFTELING: 12 DECEMBER 2021

Gezien de ontwikkelingen van het COVID-19 virus hebben wij vanuit Unox helaas de beslissing moeten nemen om de Unox-dag in de Winter Efteling van 17 januari 2021 te verplaatsen naar 12 december 2021.

Ondanks het feit dat de Efteling ook binnen de richtlijnen een geweldig dagje uit kan verzorgen, vinden wij dat er teveel onzekerheid is over wat de komende maanden gaan brengen. Daarom hebben we ervoor gekozen de dag te verplaatsen naar eind volgend jaar.

De actie loopt gewoon door en je kunt nog steeds kaarten winnen.

Heb je al kaarten gewonnen voor 17 januari? Dan blijven je kaarten geldig, maar dan voor de Unox-dag op de nieuwe datum 12 december 2021. BELANGRIJK: de gewonnen kaarten zijn dus niet meer geldig op 17 januari 2021.

WINTER EFTELING

Maak kans op 4 toegangskaarten voor de Unox dag in de Winter Efteling op 12 december 2021
Beleef de Efteling samen met Unox tijdens de winter waar talloze twinkelende lichtjes je gids zijn door de Wereld vol Wonderen. Laat je leiden langs besneeuwde dennenbomen naar je favoriete sprookjes, betoverende attracties en sfeervolle pleinen met winters entertainment en warme lekkernijen, waaronder een heerlijk broodje Unox.

Hoe maak je kans

Koop een Unox product bij een van onderstaande supermarkten en maak kans op een gouden ticket (4 toegangstickets + parkeervoucher) voor de Unox-dag in de Winter Efteling op 12 december 2021. Maak daarnaast bij geselecteerde retailers kans op mooie Extra Prijzen.

Vul hieronder je gegevens in en upload een foto van je kassabon of factuur. Ben je de gelukkige winnaar, dan neemt Unox contact met je op. Deze actie loopt van 20 september t/m 13 december 2020.

Unox Winter Efteling

Koop je Unox product bij een van deze winkels en maak kans op de mooie Efteling prijzen

Retailer Partners