Winter Efteling

Beleef op 28 januari 2018 een onvergetelijke dag met Unox in de Winter Efteling!

Vind een gouden ticket en geniet op 28 januari 2018 van de sprookjesachtige sfeer in een winterse Wereld vol Wonderen. Laat je verrassen tijdens deze dag met Unox in de Winter Efteling. Hier voelen zelfs de koude dagen van het jaar het warmst aan en mogen de avonden nóg langer duren.

Gouden Ticket

Verdeeld over het Unox assortiment vind je Gouden Tickets met toegang voor 4 personen tot de Unox Winter Efteling. Vind één van de Gouden Tickets in een Unox verpakking en win een onvergetelijke winterdag voor jou en je familie!

Hoe vind ik een gouden ticket:

Rookworst gekocht? Kijk goed in het folie van de verpakking. Er zitten niet alleen gouden tickets in de verpakking van onze rookworsten, maar ook onze blikproducten zijn voorzien van gouden wikkels. Ga je thuis van een broodje Knaks genieten? Kijk onder het label of je goud ziet schitteren! Tijd voor Cup-a-Soup? Vergeet niet in het doosje te kijken.

 

Alle actieproducten zijn terug te vinden in de actievoorwaarden

 

Wanneer:

Deze speciale dag is op 28 januari 2018. Deze dag is de Efteling omgetoverd tot een echt Unox sprookje vol winterse verrassingen. Het park gaat open om 11:00. Voor meer informatie over de Efteling ga naar: https://www.efteling.com/nl

Gouden ticket verzilveren

Over de Winter Efteling

Duizenden twinkelende lichtjes zijn je gids door een wereld waar sprookjes tot leven komen. Laat je leiden langs besneeuwde dennenbomen en knus verlichte huisjes naar de sfeervolle pleinen waar vrolijke klanken klinken. In deze Wereld vol Wonderen zwier je over de ijsbaan met je lief en slee je samen gierend van een glijhelling in het IJspaleis. Óf smelt je weg bij je favoriete sprookje en laat je je verwonderen in de meest betoverende attracties.

Koude tenen? Strijk neer op een van de pleinen waar je onder genot van een warme chocolademelk je tenen verwarmt aan het Vreugdevuur. Of schuif aan tafel en verwen jezelf met een overheerlijke kom erwtensoep of een broodje worst. Kom naar het IJspaleis waar dagelijks de Vuurprins en de Sneeuwprinses het Winterfeest vieren. Luister naar hun verhaal en dans mee op de feestelijke dansvloer.

De mooiste afsluiting van zo’n onvergetelijke winterdag beleef je bij een bezoek aan Aquanura. Omring jezelf met je favoriete gezelschap onder een prachtige diepblauwe winterhemel en laat je verwonderen door water, vuur en licht die samen dansen op de mooiste muziek.

Veel gestelde vragen:

Tot wanneer kan ik mijn gouden ticket verzilveren?
Je kan de unieke code plus jouw antwoord op de vraag invullen tot en met 14 januari 2018.

Waar vind ik de unieke code?
Je vindt de unieke code op de voorzijde van het gouden ticket of op de gouden wikkel van het blik.

Hoe kom ik aan een gouden ticket?
Gedurende de actieperiode zijn de gouden tickets over het Unox portfolio verspreid. Koop een product en kijk in de verpakking of onder het label of je een gouden ticket gevonden hebt!

Bij welke supermarken maak ik kans op een gouden ticket?
We kunnen uiteraard niet verklappen waar de gouden tickets verstopt zijn, maar deze zijn nationaal verspreid.

Wanneer loopt de actieperiode?
Deze actie start op zondag 3 december 00:00 uur en eindigt op zondag 31 december 23:59 uur

Wat kan ik winnen met het gouden ticket?
Iedere gouden ticket geeft toegang tot de Efteling voor 4 personen tijdens de Unox actie op 28 januari 2018 én gratis uitrijden van de parkeerplaats.

Krijg ik direct te zien of ik gewonnen heb?
Je ziet na registratie, het invoeren van de wincode en het beantwoorden van de vraag, of je gewonnen hebt. Dan kun je de voucher voor de prijs downloaden. Je ontvangt deze voucher nogmaals via de e-mail. Wanneer je de mail niet ontvangen hebt, raden wij je aan om jouw spam inbox te controleren.

Kan de gewonnen prijs ook ingewisseld worden tegen contant geld?
Het gouden ticket is niet inwisselbaar voor geld, een ander e-ticket, een e-ticket geldig in een andere periode of anderszins inwisselbaar. Dit gouden ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?
Als je vragen of klachten hebt over deze actievoorwaarden of deze actie, neem dan contact met ons op:
Via onze website : https://www.unox.nl/contact/
Telefonisch : 0800-2358669