NJD Website banner 20241440x600px V2.tif

De Unox Nieuwjaarsduik

Dat was 'm dan, de Unox Nieuwjaarsduik 2024! Op maar liefst 162 locaties verspreid over het hele land doken we met 65.000 onverschrokken duikhelden het verfrissende water in op 1 januari 2024.

Van Noord tot Zuid, van Oost tot West, brachten duizenden deelnemers op symbolische wijze een frisse start van het nieuwe jaar tot leven. De energie, de opwinding en de lachende gezichten maakten de Unox Nieuwjaarsduik weer tot een onvergetelijke ervaring.

Bedankt aan alle deelnemers, supporters en vrijwilligers die deze Nieuwjaarsduik mogelijk hebben gemaakt. Samen hebben we het jaar op verfrissende wijze ingeluid. Op naar nieuwe avonturen, uitdagingen en hopelijk net zoveel duikhelden bij de volgende Unox Nieuwjaarsduik!

Benieuwd naar de hoogtepunten van deze editie? Bekijk hieronder de aftermovie van de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen, waarin we de meest memorabele momenten, de dappere duikers en de bruisende sfeer vastlegden. 

Om te vieren dat Unox deze editie al 25 jaar betrokken was bij de Nieuwjaarsduik, zijn dappere duikers en hun duikverenigingen met bijzondere Nieuwjaarsduikverhalen in december 2023 in het zonnetje gezet met een unieke Unox Erwtensoeptaart. Benieuwd naar hun verhalen? Lees ze hieronder! Wil je zelf onze heerlijke Erwtensoeptaart maken? Klik hier voor het recept. 

Het verhaal van Anne en Justin, die op 31 december in het huwelijksbootje stapten en vervolgens samen met hun bruiloftsgasten aan de Unox Nieuwjaarsduik in Woerden deelnamen, stond op 1 januari 2024 zelfs op de voorpagina van de Telegraaf. Lees hier het complete verslag van hun onvergetelijke Nieuwjaarsduik.

Heb je vragen? Stel ze hier in ons contactformulier.