NJD 2023 Banner site (1440x600)


De Unox Nieuwjaarsduik

De start van de Langste Aanloop in Winterswijk

Dag 1 van de Langste Aanloop: van Winterswijk naar Veenendaal

Dag 2 van de Langste Aanloop: van Veenendaal naar Den Haag

Het allerlaatste stukje van de Langste Aanloop: van Den Haag naar Scheveningen

Op 1 januari doen we weer de nieuwjaarsduik. Wij kunnen niet wachten. Ben jij er dit jaar ook bij?

We starten het nieuwe jaar als vanouds met nieuwjaarsduiken door het hele land! En wat doe je als je niet kunt wachten? Dan begin je alvast! Dus we beginnen dit jaar twee dagen eerder. 

De langste aanloop ooit. Vanaf de Duitse grens bij Winterswijk rennen we in estafettevorm naar het strand van Scheveningen: 226 kilometer dwars door het land. Om samen met heel Nederland op te warmen voor de frisse start van het nieuwe jaar. 

We starten vrijdag 30 december ‘s ochtends in een weiland bij Winterswijk en lopen in een zo recht mogelijke lijn door Nederland. Op 1 januari komen we net voor 12.00 uur aan op het strand van Scheveningen, waar al 10.000 mensen staan te trappelen om de zee in te rennen. 

Doe de Nieuwjaarsduik in zee, of in een plas of meertje, uit blik… of online! Speel de Nieuwjaarsduik Game en beleef de langste aanloop mee. 

 

Zie hieronder op welke manieren je mee kunt doen aan de Nieuwjaarsduik:

Kijk mee!

Vanaf 30 december kun je de Langste Aanloop Ooit van de Nieuwjaarsduik volgen via ons

Youtube kanaal en onze Instagram pagina @unoxnl

Loop mee!

JPEG - Unox PrijzenPakket 3000x3000px V003 v1.tif

Wil je vanaf nu al online meelopen? Speel dan de Nieuwjaarsduik game en maak kans op een Unox Opwarmpakket t.w.v. €80,-. Ben je klaar met spelen? Daag je vrienden via het What'sapp icoontje uit om de hoogste score neer te zetten!

Duik mee!

Duik jij op 1 januari ook mee? Hieronder kun je zien waar je mee kunt doen met een enige echte Unox Nieuwjaarsduik.

Professionele media

Professionele media (journalisten, fotografen en cameramensen) hebben alleen toegang tot het strand met een persaccreditatie. Meld u hiervoor aan via unox.nieuwjaarsduik@unilever.com.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van onze Unox producten, acties en evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Heb je vragen? Ga dan naar het contactformulier.