Skip to:
Wij zetten de meest voorkomende aardappeltypes voor je op een rijtje met de beste manier om ze te koken. Handig om altijd in de buurt te hebben!
Een aantal gerechten zijn zeer geschikt om in te vriezen. Heel handig dus als je toch bezig bent, wat extra te maken zodat je altijd iets op voorraad hebt.
Heb je altijd al “ja, dit gerecht heb ik helemaal zelf gemaakt” willen zeggen?
Goede Hollandse stamppot begint bij een geschikte aardappel. Welke aardappel is de beste en lekkerste voor een hutspot, boerenkool- of andijviestamppot?
Boerenkool is een typisch Hollandse supergroente. Met de kooktips van Unox maak jij heel eenvoudig boerenkool – van stamppot tot verrassende recepten.
5 leuke traktaties voor op school of bij een kinderfeestje
Op hoeveel stamppot of hutspot reken je per persoon? Unox helpt! De ideale leidraad voor grammen aardappels en stamppot - Unox
Soep maak je dikker met zetmeel, bloem, room en maizena. Wil je weten hoe? Unox geeft vier simpele tips voor iedere thuiskok – Unox
Hoe lang moet zuurkool koken? Met deze kooktips is zuurkool maken een eitje. Makkelijk en lekker, met Unox.
Lekkere gerechten met zoete aardappel? Hier vind je handige kooktips en recepten. Voor zoete aardappelstamppot bijvoorbeeld.
Stamppot over? Bewaren en invriezen van stamppot is makkelijk met deze tips van Unox.
Broccoli kun je op vele manieren bereiden. Met de kooktips van Unox maak jij de lekkerste broccoli. Lees snel verder.
Welke groente eet jij vandaag? Vaker vegetarisch eten hoeft niet moeilijk te zijn. Bekijk hier de tips en recepten van Unox.
Voor een maaltijd gebruik je ongeveer 80 tot 125 gram pasta per persoon. Hoeveel je kiest voor welke pasta, lees je hier.