Unox voor de Mens

UNOX VOOR DE SAMENLEVING

Een warm thuisgevoel voor iedereen zit in ons Unox DNA. Daarom zetten wij ons graag in voor mensen die extra support kunnen gebruiken in koudere tijden. Samen met ons initiatief Het Wintercollectief en Sven Kramer Academy brengen wij voedzame maaltijden aan tafel en schaatsplezier voor mensen die hier beperkt toegang tot hebben

HET WINTERCOLLECTIEF 

Niemand zou in Nederland honger moeten lijden. Daarom roepen wij namens ons Wintercollectief andere partijen op in de voedselketen om voedzame producten te verzamelen voor de Voedselbank. Samen helpen we gezinnen die onder de armoedegrens leven aan het benodigde levensonderhoud. Helaas zien wij dat het aantal gezinnen die hier nood aan hebben alleen maar groeit in de huidige tijden van economische tegenspoed. Daarbij groeit dus ook ons belang om andere partijen en concurrenten aan te haken om gezamenlijk producten te verzamelen. Afgelopen jaar hebben we daarmee 45.000 gezinnen kunnen voorzien van voedzame voedselpakketten.  Meedoen? Mail info@hetwintercollectief.nl voor mogelijke donaties en bijdrages. 

SVEN KRAMER ACADEMY

Schaatsen is volgens velen dé nationale sport van Nederland. Zodra het vriest, steekt de schaatskoorts overal de kop op. Als founding partner van de Sven Kramer Academy werken we samen met Sven Kramer om ieder kind voor zijn 12e jaar het plezier van schaatsen te laten ervaren. Dit doen we bijvoorbeeld met de organisatie speciale schaatsdagen te organiseren door heel Nederland. Op deze dagen gaan we met de hele klas een uur onder begeleiding schaatsen waarbij deelnemers digitale stempels op hun schaatskaarten kan verzamelen. Wij zorgen voor schaatsen, helmen en natuurlijk opwarmen met een heerlijke kop soep. Plezier gegarandeerd.