Skip to:
Snijd de ui en gemberwortel in kleine stukjes.
Verhit de inhoud van de zakjes olie uit de Unox Good Noodles in een ruime soeppan en fruit de ui 3 min. bouillon 5 min. zachtjes koken.
Voeg de gemberwortel en de shiitakes toe en bak ze 1 min. mee. Verkruimel de bouillontabletten erboven, voeg 1½ l heet water toe en breng alles aan de kook. Laat de
Was en snijd de paksoi in repen van 2 cm breed. Houd het groene gedeelte apart. Voeg het witte gedeelte van de paksoi aan de bouillon toe en kook ± 5 min. op een laag vuur.
Roer de noedels en het groene gedeelte van de paksoi door de bouillon en neem de pan van het vuur.
Laat de soep 3 min. met de deksel op de pan staan. Roer de noedels los en voeg de inhoud van de zakjes kruiden uit de noodleverpakkingen toe.
Schep de soep in kommen en garneer met de koriander. Serveer met een lepel en eetstokjes.
Maak deze Unox Erwtensoeptaart van vegetarische erwtensoep, vegetarische rookworst, ui, prei en wortel.
Met dit recept voor klassieke andijviestamppot met vega twist zet je een heerlijke vegetarische andijviestamppot op tafel.
Met dit moderne courgettestamppot met vegetarische rookworst zet je een heerlijke stamppot zonder vlees op tafel.