Skip to:
Breng de suiker aan de kook met de appelazijn, en giet deze kokend over de rode kool. Laat dit 1 nacht staan in de koelkast.
Schil de pastinaken en de aardperen. Snijd deze in grove stukken en meng deze met een scheutje olijfolie, peper en zout. Rooster in een oven op 210 graden gaar en lichtbruin in ca. 30 minuten.
Verwarm het stoofpotje op laag vuur al roerend tot het heet is. Meng de geroosterde groenten door de vegetarische stoof, en serveer direct zodat de groenten nog een beetje krokant blijven.
Garneer af met de pompoenpitten, en serveer met de zoetzure rode kool.
Maak deze Unox Erwtensoeptaart van vegetarische erwtensoep, vegetarische rookworst, ui, prei en wortel.
Met dit recept voor klassieke andijviestamppot met vega twist zet je een heerlijke vegetarische andijviestamppot op tafel.
Met dit moderne courgettestamppot met vegetarische rookworst zet je een heerlijke stamppot zonder vlees op tafel.