Skip to:
home
Favoriete producten
Rookaroma in het nieuws
Je kunt het nieuws bijna niet gemist hebben: de licentie voor het gebruik van rookaroma’s wordt binnen de EU niet verlengd. Deze aroma’s geven onze rookworst zijn vertrouwde smaak en structuur.
Voedselveiligheid staat bij ons altijd voorop. We voldoen altijd aan de geldende richtlijnen. Dus nu deze aangepast worden, zullen we natuurlijk ook aan de nieuwere richtlijn voldoen.
De Europese commissie geeft bedrijven vijf jaar de tijd om nieuwe methodes uit te vinden, dus de komende winters kun je de vertrouwde Unox Rookworst nog bij je stamppot eten. Tegelijkertijd zullen wij in die vijf jaar al onze expertise inzetten, om te zorgen dat er daarna een rookworst ligt die mínstens zo lekker is!
Heb je hier toch nog vragen over? Neem dan contact met ons op via https://www.unox.nl/contact.html
RECEPTEN
-
Klassieke andijviestamppot met vegetarische knaks
Met dit recept voor klassieke andijviestamppot met vega twist zet je een heerlijke vegetarische andijviestamppot op tafel.
-
Courgettestamppot met vegetarische rookworst
Met dit moderne courgettestamppot met vegetarische rookworst zet je een heerlijke stamppot zonder vlees op tafel.
-
Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst
Met dit moderne andijviestamppot met vegetarische rookworst zet je een heerlijke stamppot zonder vlees op tafel.