Skip to:
AddThis is disabled because of cookie consent
Al sinds 1937 worden onze Magere Knaks volgens traditioneel slagersrecept gemaakt in het Brabantse Oss. Hiervoor gebruiken we alleen die ingredienten die nodig zijn om een lekker, sappig knakworstje te maken. Daarom zijn deze Magere Knaks bereid met varkensvlees met de unieke Unox-kruiding, die bestaat uit met zorg geselecteerde specerijen. Hierbij worden geen toegevoegde smaakversterkers gebruikt. Daarbij bevatten deze Magere Knaks 35% minder vet. Met deze heerlijke Unox Magere Knaks weet je zeker dat je iets goeds op tafel zet!
Al 80 jaar is Unox onlosmakelijk verbonden aan de Hollandse keuken. Wij geloven dat de lekkerste producten alleen gemaakt kunnen worden van de beste ingrediënten en daarom werken wij continu aan het verbeteren van onze producten. Inmiddels zijn veel Nederlandse huishoudens fan van Unox producten. Over het ontstaan van de merknaam Unox gaan verschillende verhalen. De een beweert dat iemand eens bedacht heeft om Unilever, Oss en Ox (Engels voor os) samen te voegen tot Unox. En anderen zweren dat de naam een uitkomst is van een prijsvraag onder werknemers.
Hoe het ook zij, vanaf 1937 worden onder de merknaam Unox de lekkerste vleesproducten gemaakt. We maken niet alleen knaks, maar ook soep, rookworst, snacks en sinds kort zelfs vegetarische gehacktballetjes. Zo is er dus een voorgerecht, hoofdgerecht of snack voor iedereen.
Maak deze Unox Erwtensoeptaart van vegetarische erwtensoep, vegetarische rookworst, ui, prei en wortel.
Met dit recept voor klassieke andijviestamppot met vega twist zet je een heerlijke vegetarische andijviestamppot op tafel.
Met dit moderne courgettestamppot met vegetarische rookworst zet je een heerlijke stamppot zonder vlees op tafel.