Gevulde uiensoep met bonen, kiprookworst en gruyère crouton

Gevulde uiensoep met bonen, kiprookworst en kaascrouton

Zo'n lekkere gevulde uiensoep met bonen, kiprookworst en kascrouton gaat er altijd wel in. Lekker snel gemaakt met kant en klare Franse uiensoep en gebakken plakjes kiprookworst staat zo'n smakelijke soep in 20 minuten op tafel. 

Bereidingstijd

5 Minutes 

Aantal personen

15 

Ingrediënten

  • 1 Unox Kip Rookworst à 275 g
  • 1 el olie
  • 1 blikje tomatenpuree à 70 g
  • 240 g gemengde bonen in blik, uitgelekt
  • 1 zak Unox Franse Uiensoep à 570 ml
  • 3 sneetjes casino boterhammen
  • 50 g geraspte oude kaas
  • Extra nodig: ronde uitsteker of glas

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de rookworst in dunne plakjes en verhit een eetlepel olie in een soeppan. Bak de rookworst licht aan en voeg het tomatenpuree toe, roer zachtjes door. Voeg de uitgelekte bonen en uiensoep toe en breng aan de kook.

  2. Steek cirkels uit het casinobrood met de steker of het glas en strooi de kaas er overheen. Leg de broodcirkels op een bakblik en laat de kaas in de voorverwarmde oven smelten en licht kleuren.

  3. Schep de soep in kommen en leg er een kaascrouton bovenop.