Skip to:
Kook de tagliatelle in ruim kokend water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de broccoli intussen in kleine roosjes en kook ze de laatste 5 minuten met de tagliatelle mee. Giet ze af en laat ze uitlekken.
Zet in intussen een droge koekenpan op een matig vuur, rooster de pijnboompitten al omschuddend lichtbruin.
Verwarm de kipragout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg ½ kopje heet water toe en roer de room erdoor. Voeg de helft van de peterselie toe.
Verdeel de tagliatelle met broccoli over 3-4 borden, schep de ragout erop en bestrooi met de rest van de peterselie en de pijnboompitjes. Serveer direct. Eet smakelijk!
Maak deze Unox Erwtensoeptaart van vegetarische erwtensoep, vegetarische rookworst, ui, prei en wortel.
Met dit recept voor klassieke andijviestamppot met vega twist zet je een heerlijke vegetarische andijviestamppot op tafel.
Met dit moderne courgettestamppot met vegetarische rookworst zet je een heerlijke stamppot zonder vlees op tafel.